Tegelzetbedrijf Gelderland > Vloerverwarming

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming en dat is een logische keuze. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een behaaglijk klimaat in huis. Geen luchtcirculatie meer en dus geen koude trek over de vloer. De ruimte wordt gelijkmatig verwarmd.

Besparing energieverbruik Vloerverwarming

Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen. Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende veranderingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten.

Installatie vloerverwarming

De vloerverwarming kan als hoofd- of als bijverwarming worden geplaatst en kan op 2 manieren worden geinstalleerd, door de buis te binden op staalmat (traditioneel) of door infrezen.

Wij werken met Vloerverwarming Nederland samen en kunnen daarom een garantie van 5 jaar bieden op de systemen (voorzien van pompschakelaar) en zelfs 50 jaar op de vloerverwarmingsstang, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking.

Meer informatie over vloerverwarming?

Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze ruime showroom.