Tegelzetbedrijf Gelderland > Vloeren Nijmegen

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Vloeren Nijmegen

Als u op zoek bent naar vloeren in Nijmegen, dan bent u bij Tegelzetbedrijf Gelderland aan het juiste adres. Als u vloeren laat leggen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met veel ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland plaatst al jarenlang vloeren. Wij hebben vloeren in alle soorten en maten.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen wij u zeker helpen. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij in ons eigen assortiment hebben. U kunt hiervoor een afspraak maken. Indien u geen keuze kunt maken kunnen wij u bij onze groothandels in de showroom laten kijken. Zo bent u er dan ook zeker van dat wij voor u een geschikte vloer vinden.

pvc vloeren in Nijmegen
Nijmegen Vloeren

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Nijmegen. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een behaaglijke temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude trek over de vloer. De ruimte wordt gelijkmatig verwarmd.

Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelfs een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking.

Bovendien kan uw energieverbruik lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen door het gebruik van vloerverwarmingen. Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende veranderingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten.

Vloeren Nijmegen en meer

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren Nijmegen, maar u kunt ook voor meer bij ons terecht. Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor al uw stukadoorswerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Spachtelputz sierpleisters plaatsen. Dit is een bekende sierpleister en deze is erg gemakkelijk schoon te maken. Voor kleine verbouwingen kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan het inkorten van uw deuren, het verlagen van uw plafond of spuitwerk.

Neem contact op