Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Vloeren Elst

Als u op zoek bent naar vloeren in Elst, dan bent u bij ons de goede plek. Als u vloeren laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland plaatst al sinds 1998 vloeren.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen wij u zeker helpen. Een van onze vloerspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden.

Wij vragen voor onze vloeren scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Voor de beste kwaliteit tegels voor uw tuin gaat u naar Tegelzetbedrijf Gelderland.

Vloeren in Elst
Elst Vloeren

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Elst. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelfs een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking.

 

Kleine verbouwingen en stucwerk Elst

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren omgeving Elst, maar u kunt ook voor meer bij ons terecht. Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor uw kleinere verbouwingswerkzaamheden. Denk hierbij aan het inkorten van uw deuren, het verlagen van uw plafond of spuitwerk.
Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor al uw stukadoorswerk.

Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er zeker van dat u precies krijgt wat u wilt. Tegelzetbedrijf Gelderland is onder andere te bereiken via mail en telefoon.

Neem contact op