Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Vloeren Bemmel

Als u op zoek bent naar vloeren in Bemmel, dan bent u bij ons op de goede plek. Als u vloeren laat leggen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland plaatst al sinds 1998 vloeren. Wij hebben vloeren in alle soorten en maten.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen onze specialisten u zeker helpen. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden. Indien u geen keuze kunt maken kunnen wij u bij onze groothandels in de showroom laten kijken. Zo bent u er zeker van dat wij voor u een geschikte vloer vinden.

Vloeren in Elst
Bemmel Vloeren

Vloeren en meer

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren omgeving Bemmel, maar u kunt ook voor meer bij ons terecht. Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor uw kleinere verbouwingswerkzaamheden. Denk hierbij aan het inkorten van uw deuren, het verlagen van uw plafond of spuitwerk.
Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor al uw stukadoorswerk. Wij vinden prettig contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er altijd zeker van dat u precies krijgt wat u wilt.

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Bemmel. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw woonruimtes. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude tocht over de vloer. De ruimte wordt gelijkmatig verwarmd.


Bovendien kan uw energieverbruik lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen door het gebruik van een vloerverwarming. Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende veranderingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Neem contact op

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Tegels Nijmegen laten leggen

Het kan erg mooi en handig zijn om tegels te laten leggen. Voor elke ruimte in huis is wel een geschikte tegel te vinden en ook voor rondom het huis zijn er tegels. Als u tegels laat leggen moet u dit wel door een geschikt bedrijf laten doen, zodat u er zeker van bent dat dit netjes gebeurd. Bij Tegelzetbedrijf Gelderland leggen wij al tegels Nijmegen sinds 1998, u bent bij ons dus aan het juiste adres.

Wij hebben allerlei soorten tegels. Zowel natuursteen als keramische tegels. Ook kunt u bij ons terecht voor mooie mozaïektegels. Met een aantal mozaïektegels in een ruimte krijgt u al erg veel kleur en variatie. Wij hebben mozaïektegels van glas, natuursteen en keramiek. Er zit erg veel variatie in de tegels die wij aanbieden. Voor iedereen is er wel een tegel die hij/zij mooi vindt. U kunt bij ons ook terecht voor stukadoorswerk. Wij kunnen bijvoorbeeld Spachtelputz pleisters plaatsen. Dit type pleister komt erg veel voor en is er in verschillende maten en kleuren. Spachtelputz is erg gemakkelijk in onderhoud.

tegels Arnhem
tegels Arnhem

Wat hebben wij nog meer naast tegels Nijmegen?

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van tegels Nijmegen, daarnaast hebben wij ervaring met meer klussen. Tegelzetbedrijf Gelderland kan bijvoorbeeld ook uw badkamer en toilet verbouwen. Normaal hebt u erg veel mensen nodig voor het verbouwen van een badkamer, bijvoorbeeld een stukadoor en elektricien. Doordat wij ervaring hebben met al deze werkzaamheden kunt u alles door ons laten doen. Wij hebben een samenwerking met Plieger Nederland, waardoor wij hoge kwaliteit sanitair kunnen leveren.

Voor het plaatsen van vloerverwarming bent u bij Tegelzetbedrijf Gelderland ook aan het juiste adres. Wij zijn in staat om veel kleine verbouwingen uit te voeren. Mocht u zich afvragen of wij iets wel of niet kunnen doen, dan kunt u contact met ons opnemen via onze site.

Neem contact op