Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Vloeren Arnhem

Het kan erg mooi en handig zijn om tegels te laten leggen. Voor elke ruimte in huis is wel een geschikte tegel te vinden en ook voor rondom het huis zijn er tegels. Als u tegels laat leggen moet u dit wel door een geschikt bedrijf laten doen, zodat u er zeker van bent dat dit netjes gebeurd. Bij Tegelzetbedrijf Gelderland leggen wij al tegels Nijmegen sinds 1998, u bent bij ons dus aan het juiste adres.

Als u op zoek bent naar vloeren in Arnhem, dan bent u bij ons op de goede plek. Als u vloeren laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland plaatst al sinds 1998 vloeren.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen wij u zeker helpen. Een van onze vloerspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden. Indien u geen keuze kunt maken kunt u ook bij de groothandels in de showroom kijken. Zo bent u er zeker van dat wij voor u een geschikte vloer vinden.

Vloeren Arnhem
Arnhem Vloeren

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Arnhem. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

 

Kleine verbouwingen en stucwerk Elst

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren omgeving Arnhem, maar u kunt ook voor meer bij ons terecht. Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor uw kleinere verbouwingswerkzaamheden. Denk hierbij aan het inkorten van uw deuren, het verlagen van uw plafond of spuitwerk.
Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor al uw stucadoorswerk. Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er zeker van dat u precies krijgt wat u wilt.

Neem contact op