Tegelzetbedrijf Gelderland > Tegels Westervoort en omgeving

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Tegels Westervoort

Wanneer u tegels laat leggen, dan wilt u er 100% zeker van zijn dat dit helemaal goed gebeurd. Tegelzetbedrijf Gelderland is gespecialiseerd in het leggen van tegels. Wij hebben inmiddels al twintig jaar ervaring en kennen alle kneepjes van het vak. Bij ons hoeft u zich dus geen zorgen te maken, daarnaast is onze prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Als u op zoek bent naar een goede aanbieder van Tegels Westervoort, dan bent u bij Tegelzetbedrijf Gelderland dus aan het juiste adres.

Tegels zijn er in allerlei soorten en maten. Voor elke persoon en ruimte is wel een geschikte tegel te vinden. Wij hebben een showroom met een uitgebreid aanbod van tegels. Mocht het alsnog gebeuren dat u er geen tegel vindt die voldoet aan uw wensen, dan kunt u een kijkje nemen in de showrooms van onze groothandels. Zo vindt u bij Tegelzetbedrijf Gelderland altijd wel een mooie tegel.

Vloeren Arnhem
tegels Huissen

Welke tegels Westervoort bieden wij aan?

Voor tegels Westervoort kunt u het beste bij ons zijn, wij hebben namelijk een erg groot aanbod. Wij hebben bijvoorbeeld keramische tegels. Keramische tegels zijn gebakken uit klei. Deze tegels zijn erg gemakkelijk te onderhouden en de meeste tegels kunnen erg goed tegen een stootje. U kunt ook kiezen voor een tegel van natuursteen. Deze tegels geven een erg warme uitstraling. Het plaatsen van natuursteen vergt veel ervaring.

Als u veel kleur en variatie wilt, dan hebben wij mozaïektegels voor u. Deze tegels zijn van glas, keramiek of natuursteen. Alle tegels die wij aanbieden zijn in allerlei soorten en maten te krijgen, er is dus enorm veel variatie. Ook voor andere klussen zoals het verbouwen van uw badkamer of het leveren en plaatsen van vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op