Tegelzetbedrijf Gelderland > Tegels Nijmegen laten leggen

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Tegels Nijmegen laten leggen

Het kan erg mooi en handig zijn om tegels te laten leggen. Voor elke ruimte in huis is wel een geschikte tegel te vinden en ook voor rondom het huis zijn er tegels. Als u tegels laat leggen moet u dit wel door een geschikt bedrijf laten doen, zodat u er zeker van bent dat dit netjes gebeurd. Bij Tegelzetbedrijf Gelderland leggen wij al tegels Nijmegen sinds 1998, u bent bij ons dus aan het juiste adres.

Wij hebben allerlei soorten tegels. Zowel natuursteen als keramische tegels. Ook kunt u bij ons terecht voor mooie mozaïektegels. Met een aantal mozaïektegels in een ruimte krijgt u al erg veel kleur en variatie. Wij hebben mozaïektegels van glas, natuursteen en keramiek. Er zit erg veel variatie in de tegels die wij aanbieden. Voor iedereen is er wel een tegel die hij/zij mooi vindt. U kunt bij ons ook terecht voor stukadoorswerk. Wij kunnen bijvoorbeeld Spachtelputz pleisters plaatsen. Dit type pleister komt erg veel voor en is er in verschillende maten en kleuren. Spachtelputz is erg gemakkelijk in onderhoud.

tegels Arnhem
tegels Arnhem

Wat hebben wij nog meer naast tegels Nijmegen?

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van tegels Nijmegen, daarnaast hebben wij ervaring met meer klussen. Tegelzetbedrijf Gelderland kan bijvoorbeeld ook uw badkamer en toilet verbouwen. Normaal hebt u erg veel mensen nodig voor het verbouwen van een badkamer, bijvoorbeeld een stukadoor en elektricien. Doordat wij ervaring hebben met al deze werkzaamheden kunt u alles door ons laten doen. Wij hebben een samenwerking met Plieger Nederland, waardoor wij hoge kwaliteit sanitair kunnen leveren.

Voor het plaatsen van vloerverwarming bent u bij Tegelzetbedrijf Gelderland ook aan het juiste adres. Wij zijn in staat om veel kleine verbouwingen uit te voeren. Mocht u zich afvragen of wij iets wel of niet kunnen doen, dan kunt u contact met ons opnemen via onze site.

Neem contact op