Tegelzetbedrijf Gelderland > Tegels Arnhem laten leggen

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Tegels Arnhem laten leggen

Als u op zoek bent naar tegels Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u tegels laat leggen, dan wilt u dit laten doen door iemand met veel ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland plaatst al tegels sinds 1998. Wij hebben tegels in alle soorten en maten, bijvoorbeeld tegels van natuursteen, keramische tegels of mozaïektegels.

Vloeren Arnhem
tegels Huissen
tegels Arnhem

Welke tegel u het beste kunt kiezen hangt af van de ruimte waar u de tegels wilt laten leggen en uw persoonlijke smaak. In onze showroom kunt u een kijkje nemen naar de tegels die wij aanbieden. Mocht u in onze showroom geen tegel vinden die u wilt, dan kunnen wij u bij onze groothandels in de showroom laten kijken. Uiteindelijk vinden we voor iedereen wel een geschikte tegel. Wij hebben al erg veel mensen geholpen door het plaatsen van tegels. Bij ons bent u er dan ook zeker van dat wij vakkundig te werk gaan.

Tegels Arnhem en meer

Wij zijn gespecialiseerd in tegels Arnhem, maar dit is niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor al uw stukadoorswerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Spachtelputz sierpleisters plaatsen. Dit is een bekende sierpleister en deze is erg gemakkelijk schoon te maken. Ook voor andere kleine verbouwingswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het verlagen van uw plafond of het inkorten van uw deuren.

Voor het leveren en plaatsen van vloerverwarming kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u 5 jaar garantie bieden op de vloerverwarming systemen. Op de vloerverwarmingsstang kunnen wij u 50 jaar garantie bieden. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland. Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er altijd zeker van dat u precies krijgt wat u wilt. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via onze site.

Neem contact op