Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

PVC Nijmegen

Als u op zoek bent naar PVC in Nijmegen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vloeren wilt kopen, dan wilt u dit laten doen bij een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland heeft al jarenlange ervaring met de verkoop en het plaatsen van PVC vloeren.

PVC is populair om als vloerbedekking te gebruiken.Het ziet er net uit als hout en heeft een akoestische demping. De PVC vloeren uit Nijmegen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden. Onze specialisten staan tot uw dienst bij het maken van de keuze voor de PVC vloer. Een bijkomstig voordeel is dat PVC vloeren uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming.

Pvc Nijmegen
pvc vloeren in Nijmegen

Vloerverwarming Nijmegen

Erg prettig is dat het bij PCV mogelijk is om vloerverwarming onder de vloer te leggen. Tegelzetbedrijf Gelderland biedt deze mogelijkheid ook aan in Nijmegen. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 15% lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.  

Wij bieden een garantie aan van 5 jaar op de vloerverwarming-systemen. De vloerverwarmingslang heeft zelfs een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking zijn.

PVC en meer

Naast het verkopen van PVC vloeren verkopen wij ook tegels voor binnen en buiten het huis.

Tevens is het mogelijk om Tegelzetbedrijf Gelderland in te zetten voor kleine verbouwingen, zoals het aanbrengen van een dekvloer van cement.

Het stucen van muren behoort ook tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk.

Bel gerust voor het maken van een afspraak of vraag (vrijblijvend) informatie aan via het contactformulier op onze website.

Neem contact op