Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

PVC Arnhem

Zoekt u naar PVC in Arnhem, dan bent u bij Tegelzetbedrijf Gelderland aan het juiste adres. Als u vloeren wilt aanschaffen, dan wilt u dit laten doen bij een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland verkoopt en plaatst al jarenlang PVC vloeren.

PVC is een populaire vloerbedekking. Deze vloeren hebben hebben een lange levensduur, zijn slijtvast en makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de vloeren ook vochtwerend en werken geluiddempend. De vloeren uit Arnhem zijn in verschillende kleuren en soorten beschikbaar.

PVC Arnhem
Arnhem PVC

PVC en meer Arnhem

Naast het verkopen van PVC vloeren verkopen wij ook tegels. Zo verkopen wij houtlook tegels, keramische tegels, natuursteen tegels en mozaïektegels.

Tevens is het mogelijk om Tegelzetbedrijf Gelderland in te zetten voor kleine klussen, zoals de verbouwing van uw badkamer of toilet.

Stucwerk en spuitwerk behoort ook tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk (het populairst) of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk.

Vloerverwarming

Erg prettig is dat het bij PCV mogelijk is om vloerverwarming te laten leggen. Tegelzetbedrijf Gelderland biedt deze mogelijkheid ook aan in Arnhem. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 15% lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.  

Mede door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland, kan er een garantie van 5 jaar worden geboden op de vloerverwarming-systemen. De vloerverwarmingslang heeft zelfs een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking zijn.

Meer informatie of advies nodig over PVC Arnhem? Bel gerust voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op onze website.

Neem contact op