Tegelzetbedrijf Gelderland > Badkamer Nijmegen

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Badkamer Nijmegen

Op zoek naar een nieuwe nieuwe badkamer in Nijmegen? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Door onze samenwerking met Plieger Nederland kunt u bij ons ook terecht voor mooi en betaalbaar sanitair.

Tegelzetbedrijf Gelderland is gespecialiseerd in verbouwen van badkamers. Wij hebben inmiddels al twintig jaar ervaring en kennen alle kneepjes van het vak. Bij ons hoeft u zich dus geen zorgen te maken, daarnaast is onze prijs-kwaliteitverhouding van sanitair erg goed. Als u op zoek bent naar een goede aanbieder van Badkamers in Nijmegen, dan bent u bij Tegelzetbedrijf Gelderland dus aan het juiste adres.

Badkamer Nijmegen
Badkamers in Nijmegen

Tegels

Als u op zoek bent naar tegels in Nijmegen, dan bent u bij ons ook op de goede plek. Naast badkamers in Nijmegen bieden wij ook tegels aan. Als u tegels laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring. Tegelzetbedrijf Gelderland plaatst al sinds 1998 tegels.

Bij de keuze van nieuwe tegels kunnen wij u zeker helpen. Een van onze vloerspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom de tegels die wij aanbieden. Indien u geen keuze kunt maken kunt u ook bij de groothandels in de showroom kijken. Zo bent u er zeker van dat wij voor u een geschikte tegel vinden.

Stucen

Naast het aanbieden van tegels en badkamers in Nijmegen is het ook mogelijk om ons in te huren voor stucwerkzaamheden.

Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk (wat het meest gekozen wordt) of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk.

Alle soorten stucwerk kunnen zowel handmatig of met een zogenoemde gipsspuit worden aangebracht. De voordelen van een machinaal stucen is dat dit iets sneller gaat dan het met de hand aanbrengen.

Neem u gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Neem contact op