Tegelzetbedrijf Gelderland > Badkamer Huissen

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Badkamer Huissen

Bent u van plan een nieuwe badkamer aan te schaffen in huissen? Welkom bij Tegelzetbedrijf Gelderland, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij verbouwen badkamers vakkundig en leveren ook sanitair. Samen met onze partner Plieger Nederland kunnen wij u voorzien van een kwalitatief hoogstaande badkamer en een plaatsing uitgevoerd door professionals.

Huissen Badkamers
Badkamers in Huissen

Badkamers, toilet en meer

Naast een nieuwe badkamer in Huissen verkopen wij ook tegels, vloeren en vloerverwarmingen. Tevens is het plaatsen van de aangeschafte materialen een mogelijkheid bij ons. Bij ons kunt u kwaliteit verwachten, mede door onze jarenlange ervaring.

Het hebben van een vloerverwarming in uw huis levert verschillende voordelen op. Een aantal voordelen zijn: energiebesparing tot wel 15 procent, minder tot geen tocht en daarnaast een vaste prettige temperatuur in uw huis.

Tegelzetbedrijf Gelderland is er ook voor al uw stucadoorswerk.

 

Badkamer Huissen en tegels

Al sinds 1998 verkoopt Tegelzetbedrijf Gelderland naast badkamers ook tegels. Als u op zoek bent naar tegels in Huissen, dan bent u bij ons de goede plek. Als u tegels laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring.

Bij de keuze van nieuwe tegels kunnen wij u zeker helpen. Een van onze tegelspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze.

Wij vragen voor onze tegels scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Ook voor de beste kwaliteit tegels voor uw tuin gaat u naar Tegelzetbedrijf Gelderland.

Wij vinden goed contact met de klant erg belangrijk, zo zijn wij er zeker van dat u precies krijgt wat u wilt.

Meer informatie of advies nodig over badkamer Huissen of onze andere diensten en producten? Bel gerust voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op onze website.

Neem contact op