Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Badkamer Elst

Is het tijd om uw badkamer te vernieuwen in Elst? Bij Tegelzetbedrijf Gelderland bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor mooi en betaalbaar sanitair van Plieger. Daarnaast is het verbouwen van uw toilet of badkamer voor ons geen enkel probleem. Hierdoor kunnen wij u van a tot z helpen met de vernieuwing van uw badkamer. Ontzorgen van u als klant, vinden wij erg belangrijk.

Elst Badkamer
Badkamers Elst

Badkamer Elst en meer

Naast het verkopen van badkamers in Elst verkopen wij ook tegels voor binnen en buiten het huis. Zo verkopen wij houtlook tegels, keramische tegels, natuursteen tegels en mozaïektegels. U kunt de tegels ook door ons laten zetten.

Tevens is het mogelijk om Tegelzetbedrijf Gelderland in te zetten voor kleine verbouwingen, zoals het aanbrengen van een dekvloer van cement.

Het stucen van muren behoort ook tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk.

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Elst. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Er is geen luchtcirculatie meer en dus geen koude lucht over de vloer. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

Bel gerust voor het maken van een afspraak of vraag (vrijblijvend) informatie aan via het contactformulier op onze website.

Neem contact op