Tegelzetbedrijf Gelderland > Badkamer Arnhem

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 – 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contact 

Waarom Tegelzetbedrijf Gelderland?

Persoonlijke service

Professionals

Kwaliteit

Scherpe prijzen

Showroom

Badkamer Arnhem

Bent u van plan een nieuwe badkamer aan te schaffen in Arnhem? Welkom bij Tegelzetbedrijf Gelderland, wij verbouwen badkamers vakkundig en leveren ook sanitair. Voor het leveren van sanitair hebben wij een samenwerking met Plieger Nederland. Hierdoor kunnen wij u van a tot z helpen met de vernieuwing van uw badkamer. Wij bieden een ruim assortiment aan en kunnen u in alles rondom de badkamer adviseren.

Badkamers in Arnhem
Arnhem Badkamer

Vloeren

Als u op zoek bent naar vloeren in Arnhem, dan bent u bij ons de goede plek. Als u vloeren laat plaatsen, dan wilt u dit laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring.

Bij de keuze van een nieuwe vloer kunnen wij u zeker helpen. Een van onze vloerspecialisten zal u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom kunt u zien welke vloeren wij aanbieden.

Wij vragen voor onze vloeren scherpe prijzen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Voor de beste kwaliteit tegels voor uw tuin gaat u naar Tegelzetbedrijf Gelderland.

Vloerverwarmingen

Naast vloeren bieden wij ook vloerverwarmingen aan in Arnhem. Door middel van vloerverwarming ontstaat er een prettige temperatuur in uw huis. Bovendien kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen.

Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende aanpassingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Op de vloerverwarming-systemen bieden wij 5 jaar garantie. Op de vloerverwarmingslang zelf een garantie van 50 jaar, waarvan de eerste 10 jaar inclusief gevolgschade dekking. Dit kunnen wij doen door de hoge kwaliteit van onze producten en doordat wij samenwerken met Vloerverwarming Nederland.

 

Stucwerk

Naast dat u, uw badkamer in Arnhem bij ons kunt aanschaffen, Leveren wij ook stucwerk en spuitdiensten. Stucwerk en spuitwerk behoort ook tot onze mogelijkheden.

Neem contact op