Tegelwerk nieuwbouwwoning Elst

Voor een opdrachtgever uit Elst hebben we een nieuwbouwwoning voorzien van tegels. Deze woning heeft 2 badkamers en toiletten en een ruime woonkamer en keuken.  De opdrachtgever wilde graag eenheid, dus is er gekozen voor tegels uit een serie van het merk MOSA die in alle ruimtes op elkaar afgestemd zijn qua kleur en afmeting.

In de badkamers en toiletten is gekozen voor een tegel in het formaat 60x60 voor de vloeren. De wanden zijn wit afgewerkt, maar de wanden van de natte ruimtes zijn voorzien van stroken (in een andere, bijpassende kleur) zodat er wat contrast tussen de verschilende tegels ontstaat. De losse delen van de muren zijn  afgewerkt met RVS strippen en alles is afgekit met een bijpassende grijstint.

Voor de vloeren in woonkamer en keuken is gekozen voor de afmeting 90x90. Een groot formaat tegel die goed past in deze ruime woning. Voor de randafwerking een MDF plint die wij ook hebben geleverd en geplaatst.

Ga terug

Meer informatie of advies nodig?

Belt u gerust 0481 - 433 203 voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier op deze website.

Contactformulier →

Voor het gebruik van deze website is het toestaan van cookies noodzakelijk. Meer informatie.